Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на алфа ромео 156 1,9 jtd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А защо точно към автокъща си се насочила? Във форума има доста богат избор на автомобили като тип двигатели,година на производство,оборудване и т.н.. Е, по-скъпи са но се качваш и караш.Нали се сещаш че след покупката от автокъща трябва да заделиш прилична сума за консумативи,гуми ,потягане на ходова част,CD и т.н. . Крайната цената дори може да е и доста по-висока от кола във форума.Разликата е ,че ще даваш парите в рамките на 1-2-3 месеца и ще си късаш нервите по сервизи докато я стегнеш. Но ти си знаеш.....
    Last edited by krasy k; d.m.y г., 10:16.
    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
      А защо точно към автокъща си се насочила? Във форума има доста богат избор на автомобили като тип двигатели,година на производство,оборудване и т.н.. Е, по-скъпи са но се качваш и караш.Нали се сещаш че след покупката от автокъща трябва да заделиш прилична сума за консумативи,гуми ,потягане на ходова част,CD и т.н. . Крайната цената дори може да е и доста по-висока от кола във форума.Разликата е ,че ще даваш парите в рамките на 1-2-3 месеца и ще си късаш нервите по сервизи докато я стегнеш. Но ти си знаеш.....
      Ами как да ти кажа.........от 3 месеца си търся кола... чаках 1 да ми я освободят, когато им докарат новата защото си заслужаваше качеството и парите....между временно си търсех и по обяви в мобилето и разчитах и на приятели ако дочуят нещо от тук там... да ама нъц....от приятелите нищо не чух, а онази ми писна да я чакам...даже нещо се съмнявам, че май не е много читава работата там и ме "връткат" .....Алфичката като я видях много ме изкефи....дизайна й е страхотен.... но ми се иска да съм сигурна, че технически е ок, защото ще си возя детенце в нея и не ми се иска да рискувам
      Alfa 156 1.9 JTD - 10,2000г.
      sigpic
      http://www.metacafe.com/watch/114092...tribute_movie/

Comment

Щом те "връткат" най-вероятно има нещо по външния вид и я лустросват или някакъв друг проблем и трябва да й се придаде временно добро техн-състояние и търговски вид.
        Мобилето го забрави-високи цени,без възможнист за коментари.
        Избери си модел и разрови из форума.Ще дадеш ВЕДНЪЖ около 1500- 2000 лв. без ядове посервизите, но след това остава само периодична смяна на консумативи.
        При покупка от автокъща започва :
        150лв регистрация,екотакса/едва ли е платена/,
        диагностика 30-50лв,
        подмяна на това онова -около100лв в най-добрия случай
        масло,ремъци,ролки- около 500лв ,
        филтри-около 80-90лв
        гуми-около400лв
        накладки на спирачките- около 150-180 лв /с работта/
        термостат/при почти 70% е за смяна/-50-70лв

Е,направи си сметката сама.
        Решавай и късмет !
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Благодаря ти!!! Ще те държа в течение на нещата, ако нямаш нищо против разбира се.
          sigpic

Comment

Може и аз да съм полезна с нещо занапред
            sigpic

Comment

Всеки някога с нещо е полезен.
              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

каквато и кола да избереш, вземи някой монтьор с теб,огледайте и двг, ходова част да знаеш ако ти хареса колко надоло да падне цената, след това на диагностика,пробваш и чак след това се разбирате за цена и така, моят съвет,така направих аз,и сега съм доволен от резултата..

поздрави и успех
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз викам да прекратиш търсенето и да си направиш една разходка до Ловеч Еко таксата е 190лв. да отбележа, че наскоро направих тази грешка да купя кола нов внос!!!!

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25477

Успех и наистина се разрови във форума има адски добри коли и потдържани и регистрирани с добра история и без приказките на джамбазите..
                  Last edited by VFTI; d.m.y г., 18:17.
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

колата е добра, струва си да се види...отивай да я видиш с някой по-наясно с нещатА, УНИКАЛЕН НА СЛЪНЦЕ ЦВЯТ
                    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:28.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Заведи я на диагностика в някой от сервизите в общ технически раздле, най близко до Люлин ти е Лисан, Лисан сервиз, разбери се по телефона с него за час, а ако собственика на къщата не ти дава да се кара на диагностика, ти решавай, тоест по добре се откажи.
                      А както са ти писали и други колеги, има добри коли от форума, така че помисли добре, даже и да са по скъпи, ще бъдат обслужени, е зависи и от човека.
                      А за Ч-то, не си единствена, ама можете да сте по малко с една вече: )
                      Last edited by fred; d.m.y г., 14:12.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКИ СЪВЕТИ, БЯХА ОТ ПОЛЗА!!! ТОКУ ЩО СЕ ВРЪЩАМ ОТ ТАМ. ИМА РАЗНИ НЕЩА ЗА ОПРАВЯНЕ НО СЕ ДОГОВОРИХМЕ С МОМЧЕТАТА И СКОРО ЩЕ Я ВИДИТЕ НА СНИМЧИЦА ТУК УСЕЩАНЕТО Е СУПЕР...... НАПРАВО МИ ТРЕПТИ СЪРЧИЦЕТО ОТ КЕФ )))
                        sigpic

Comment

ВЕЧЕ СЪМ АЛФИСТКАААА........ ИХАААААААА........ СУПЕР.......... )))))
                          sigpic

Comment

Браво!!!!!!!!!!

Безаварийни километри и приятни емоции !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И....умната, Алфата е много бърза и динамична кола !!!!!!

Последен съвет - преди да правиш нещо по колата чети ТУК /във форума/ и питай ТУК /във форума/ , за да не те разорят от измислени ремонти и скъпи части.

П.П.Какъв двигател взе?
                            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                              Браво!!!!!!!!!!

Безаварийни километри и приятни емоции !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И....умната, Алфата е много бърза и динамична кола !!!!!!

Последен съвет - преди да правиш нещо по колата чети ТУК /във форума/ и питай ТУК /във форума/ , за да не те разорят от измислени ремонти и скъпи части.

П.П.Какъв двигател взе?
                              Благодаря ти за пожеланията, чул те Господ!!! Alfa 156 1,9 JTD 2001г. мисля, че е като твойта!?!
                              П.П. И дано да не е последен съвет
                              Last edited by irrran; d.m.y г., 20:57.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Заведи я на диагностика в някой от сервизите в общ технически раздле, най близко до Люлин ти е Лисан, Лисан сервиз, разбери се по телефона с него за час, а ако собственика на къщата не ти дава да се кара на диагностика, ти решавай, тоест по добре се откажи.
                                А както са ти писали и други колеги, има добри коли от форума, така че помисли добре, даже и да са по скъпи, ще бъдат обслужени, е зависи и от човека.
                                А за Ч-то, не си единствена, ама можете да сте по малко с една вече: )
                                Благодаря за всичко!!! Радвам се, че вече тона ти звучи по меко!
                                Last edited by irrran; d.m.y г., 21:22.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X